We gaan weer beginnen!

Ja, voor velen is de vakantie alweer ten einde. De dagen nemen weer een normaal ritme aan. Het werk wacht. De groep Altied Sjerp heeft in de tussentijd niet stilgezeten. Muziek speelt altijd een rol, in de vakantie na de vakantie en zeker als we weer het normale ritme van de dag te pakken hebben. Muziek is dan juist belangrijk om je te kunnen ontspannen en nieuwe energie op te doen. Altied Sjerp begint de tweede helft van dit jaar met hele mooi luistermuziek. Niemand minder dan Willeke Simons is onze gast op 22 september.

Op zaterdag 22 oktober vindt het Oktoberfest plaats. Dit belooft een muzikale avond te worden met veel plezier. Dan spelen o.a. Posters Brass met Marcel en de Partyhosen. Op 17 november komt Arno Adams op bezoek in Posterholt. Zijn vorige optreden was binnen 5 minuten uitverkocht. Dus als je hem wilt zien, dan moet je snel zijn. Het jaar wordt op donderdag 15 december afgesloten met een mooie zangavond in kerstsfeer met koor “Cantorinato” en “Postert Brass“.

Allemaal muzikale bijeenkomsten die bijzonder zijn, temeer omdat zij in Posterholt plaatsvinden. Het zijn muziekavonden voor iedereen die muziek liefheeft en koestert. De entree is laag en bedoeld om de onkosten te dekken. Als er meer overgehouden wordt dan gaat de opbrengst naar het ondertussen “Koninklijk” Jeugdorkest “Play the Beat” van de gemeente Roerdalen.
“Play the Beat” is een jeugdorkest, dat is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen Harmonie Wilhelmina, Posterholt, Fanfare Sint Wiro, ’t Reutje en Harmonie Juliana, Sint Odiliënberg. Zij laten heel treffend zien dat muziek maken verbindt en gelukkig maakt!

Kik hier voor tickets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *